HACCP-kurs for HORECA

36

HACCP ble utviklet av NASA, men du trenger heldigvis ikke være rakettforsker for å forstå metodikken!

Hygieneforskriften pålegger alle som serverer eller omsetter mat å etablere rutiner basert på  HACCP-prinsippene. Det vil i praksis si at alle virksomheter i HORECA-segmentet må ha et visst innblikk i hva HACCP dreier seg om.

Noe av kjernen i HACCP er å kartlegge næringsmiddelfarer i egen virksomhet. Det er derfor viktig å gjøre denne fareanalysen korrekt for å komme frem til de riktige svarene.

I kursene våre har vi en praktisk tilnærming til arbeidet, og du jobber med din egen dokumentasjon underveis. Slik utvikles kunnskapen om systemarbeid generelt og HACCP spesielt. Ved kursets slutt har du kommet godt i gang med HACCP-dokumentasjonen for virksomheten din, og har en kompetanseplattform å bygge videre på.

Deltakeravgift, foreleser, påmelding mm